Kaksi uutta Toivala-kirjaa myyntiin – syyskuussa muitakin hyviä kirjatarjouksia

Hoffrénien Toivalan sukuhaarasta on nyt julkistettu peräti kaksi uutta kirjaa.

 

Ensimmäinen uusista kirjoista Hoffrénien sukuhistoria 4:1A täydentää Toivalan Hoffrénien sukuhistorian ensimmäistä osaa 4:1, joka ilmestyi kaksi vuotta sitten. Uudessa kirjassa on “herätetty henkiin” 1. osan taulussa 266 lapsena kuolleeksi merkitty mies. Hänen jälkeläisiään ovat muun muassa nimensä suomentaneet Haaksialat ja Harstelat.

Jos Toivalan sukuhaaran ensimmäinen osa 4:1 on vielä hankkimatta, nyt avautuu noin kuukaudeksi erikoistarjous. Osan 4:1 saa yhdessä uuden kirjan 4:1A kanssa viiden euron alennuksella! Hyvä tilaisuus täydentää Hoffrénien sukuhistoriaa. Uudesta kirjasta on pieni painos, joten kannattaa pitää varansa, jos haluaa kerätä Kierrä kivi älä kiroa -sarjan täyteen.

 

Toinen uusista kirjoista, Hoffrénien sukuhistoria 4:3, kertoo sukuhaaran kantaisän, nimismies Henrik Hoffrénin kolmannen pojan Samuelin ja hänen jälkeläistensä tarinan. Tämänkin kirjan ostajat saavat osan 4:1 viiden euron alennuksella, koska kantaisän tarina on vain osassa 4:1. Sama erikoistarjous koskee myös viime vuonna ilmestynyttä Toivalan sukuhaaran osaa 4:2, jossa on nimismiehen toisen pojan tarina. Molemmista uusista kirjoista on otettu tavanomaista pienempi painos, joten kannattaa hankkia ne ajoissa.

 

Eli, jos ostat nyt jonkun kolmesta Toivalan Hoffrénien kirjasarjan kirjoista (4:1A, 4:2 tai 4:3), saat Toivala-kirjojen 1. osan (4:1) vain 30 eurolla! Normaalisti kirja maksaa jäsenille 35 euroa.

 

Nyt olisi hyvä tilaisuus miettiä myös mahdollisia syntymäpäivä- tai joululahjojakin. Sitä ajatellen vielä yksi erikoistarjous, joka koskee kaikkia Kierrä kivi älä kiroa -sukuhistorian osia: Maaningan, Toivalan, Haminalahden ja Leppävirran Hoffrénien sukuhistoriaa. Mikäli ostat kerralla ainakin kolme kappaletta Kierrä kivi -kirjaa, mitä osia tahansa, saat kirjat postimaksutta!

 

Hoffrén-tietoutta löytyy myös muista yhdistyksen julkaisusarjan kirjoista kuin sukuhistoriasta. Yhdistyksen kaksiosainen historiikki, Suvun ja seuran vuoksi sekä Suvun ja seuran vuolle, sisältävät runsaasti henkilötietoja Hoffrénien Sukuyhdistyksen toimintaan osallistuneista henkilöistä sukuhaarasta riippumatta. Nyt erikoistarjouksena molemmat kirjat yhteishintaan 15 €!

 

Hyvin mielenkiintoinen ja erilainen kirja on myös Hoffrénien itäistä muuttoliikettä käsittelevä teos Ei kaukana Karjala vaan pitemmällä Pietari. Siinä on paljon ennen tuntemattomia Hoffréneita, jotka ovat aikojen saatossa muuttaneet Savosta itäisille maille, Viipuriin, Pietariin ja muuallekin nykyisen itärajan taakse. Kirjasta voi tehdä yllättäviä löytöjä!

 

Nämä ja kaikki muutkin kirjamme löytyvät kotisivujemme kaupasta. Käypä katselemassa ja tartu tarjouksiin!

 

Tilaukset ja tiedustelut osoitteeseen hoffren.suku@suvut.net tai suoraan kotisivujen kaupan kautta. Tarjoukset ovat voimassa jäsenmaksunsa maksaneille yhdistyksen jäsenille.

 

Hyvää syksyn alkua kaikille!
Jyväskylässä 24.8.2018
Antti Soini