Sukuviikonloppu alkaa – kirjoja ale-hintaan!

Hoffrénien Sukuyhdistyksen sukuviikonloppua vietetään Kuopiossa tänä viikonloppuna 13.8.–14.8.

Lauantaina 13.8. kello 13.00 julkistetaan Hoffrénien Sukuyhdistyksen uusin kirja: Kierrä kivi älä kiroa. Hoffrénien sukuhistoria 4:1. Toivalan Hoffrénit. Esi-isät ja 1. sukuhaara. Kirjan julkistamisen jälkeen alkaa kirjan myynti. Kirjan voi maksaa vain käteisellä. Kirja maksaa 35 € jäsenille ja muille 40 €.

Kello 16.00 lauantaina risteilyalus m/s Ukko vie meidät Kallavedelle. Tutustumme järveltä näkyviin sukumme asuinsijoihin oppaan johdolla, seilaamme muun muassa Toivalansalmen kautta. Saavuthan Kuopion matkustajasatamaan hyvissä ajoin ennen lähtöä. Hinta aikuisille on 20 €, lapsille 11 € ja alle 11-vuotiaille risteily on ilmainen.

Sunnuntaina 14.8. on vuorossa sukuyhdistyksen vuosikokous Hotelli Jahtihovissa klo 13.00 alkaen.

Alennusmyynti sukuviikonlopun aikana

Molempina päivinä kaikkien, myös sukuyhdistykseen kuulumattomien, on mahdollisuus ostaa sukuyhdistyksen julkaisuja ja muita tuotteita Hotelli Jahtihovissa, osoitteessa Snellmaninkatu 23. Myynti tapahtuu Hotelli Jahtihovissa lauantaina ennen risteilyä 13.00 – 15.00, risteilyn jälkeen lyhyesti, ja sunnuntaina klo 11.00 alkaen ennen vuosikokousta.

Lähes kaikki yhdistyksen myyntituotteet ovat koko viikonlopun uskomattomassa alennuksessa!

Kirjojen lisäksi myynnissä on muun muassa pinssejä, t-paitoja, vaakunatauluja. Uusina myyntituotteina mukana on hieno Hoffrénien Sukuyhdistyksen kangaskassi sekä pimeneviä syysiltoja varten oma Hoffrén-heijastin! Katso tuotteiden hinnat tästä.

Tervetuloa tekemään löytöjä ja tapaamaan sukulaisia!