Uutiset

Kierrä kivi älä kiroa, viimeinen osa ilmestynyt!

Kierrä kivi älä kiroa, viimeinen osa ilmestynyt

Viimeinen osa Hoffrénien sukuhistoriasta ’Kierrä kivi älä kiroa’ on valmistunut ja kauppa aukeaa 24.7. Kirjassa, jonka osanumero on 4:6, kerrotaan nimismies Henrik Hoffrénin nuorimmasta pojasta, Elias Hoffrénista ja hänen jälkeläisistään. Lisätietoja kirjan sisällöstä Julkaisut-sivulla. Kirjan hinta on sukuyhdistyksen jäsenille 30 €, muille 35 €. Kirjoja voi tilata sähköpostilla osoitteesta hoffren.suku@suvut.net

Runsaasti kesätarjouksia kirjoista 31.8.2021 saakka
Vaikka sukujuhlat jäävät tänäkin vuonna väliin, kirjoista on silti tehty juhlatarjouksia postimyynnin kautta. Tarjoukset ovat voimassa 31.8.2021 saakka. Nyt on oiva tilaisuus täydentää omaa kirjasarjaa Hoffréneista.
Kaikista alla mainituista ’Kierrä kivi älä kiroa’ -sukuhistorian osista annetaan 5 euron alennus:
3 Maaningan Hoffrénit
4:1 Toivalan Hoffrénit osa 1
4:2 Toivalan Hoffrénit osa 2
4:3 Toivalan Hoffrénit osa 3
5 Haminalahden Hoffrénit
6 Leppävirran Hoffrénit

Alennuksen saa myös Toivalan Hoffrénien osasta 4:1A, mikäli sen tilaa yhdessä osan 4:1 kanssa.
Jos tilaat kerralla kaikki vuoden sisällä ilmestyneet uusimmat osat 4:4, 4:5 ja 4:6, niiden yhteishinnasta vä-hennetään 10 euroa.
Vähintään kolmen kirjan kertaostot toimitetaan kotimaahan postimaksutta. Siinä paketissa voi olla mitä ta-hansa yhdistyksen julkaisemia kirjoja, siis muitakin kuin ’Kierrä kivi älä kiroa’. Tilaukset ja tiedustelut osoitteeseen hoffren.suku@suvut.net.

Viimeisiä viedään!
Jos olet harkinnut hankkia ’Kosken kivet kertovat’ -kirjan, nyt kannattaa olla nopea, sillä niitä kirjoja on jäljellä enää muutama kappale.

UUSI SUKUHISTORIAN OSA 4:5 ILMESTYNYT!

Vappuna näki päivänvalon uusin osa Hoffrénien sukuhistoriasta Kierrä kivi älä kiroa. Osanumerolla 4:5 ilmestyi Toivalan Hoffrénien sukuhaarasta toiseksi viimeinen kirja. Siinä kerrotaan nimismies Henrik Hoffrénin toiseksi nuorimman lapsen, Anna Katarinan, tarina. Tämä kirja on ainutkertainen sarjassa sikäli, että sen päähenkilö on nainen.

Anna Katarina meni naimisiin laajaan ja tunnettuun Argillander-sukuun kuuluvan Johan Argillanderin kanssa, joka oli talonpoikana Kuopion Haminalahden kylässä. Hänen jälkeläistensä kautta tämä kirja on vahvasti myös Argillander-suvun historiaa.

Kirjan hinta on jäsenille 25 euroa ja muille 30. Kirjaa voi tilata sukuyhdistyksen kaupasta tai suoraan yhdistyksen sähköpostilla hoffren.suku@suvut.net.

Hoff-Netille uusi päätoimittaja

Hoffrénien Sukuyhdistyksen jäsenlehti Hoff-Net saa uuden päätoimittajan, Päivi Hopian. Varkautelainen Hopia on ollut yhdistyksen jäsen 2000-luvun alkupuolelta asti ja hän on mukana myös yhdistyksen hallituksessa. Hopia kuuluu Leppävirran ja Kangasniemen sukuhaaroihin.

Entinen päätoimittaja on yhdistyksen puheenjohtaja Eve Vaittinen. Päätoimittaja vaihtuu seuraavassa Hoff-Netin numerossa, joka julkaistaan vuoden 2020 alkupuolella. Hoff-Net ilmestyy yleensä kahdesti vuodessa.