Uutiset

UUSI SUKUHISTORIAN OSA 4:5 ILMESTYNYT!

Vappuna näki päivänvalon uusin osa Hoffrénien sukuhistoriasta Kierrä kivi älä kiroa. Osanumerolla 4:5 ilmestyi Toivalan Hoffrénien sukuhaarasta toiseksi viimeinen kirja. Siinä kerrotaan nimismies Henrik Hoffrénin toiseksi nuorimman lapsen, Anna Katarinan, tarina. Tämä kirja on ainutkertainen sarjassa sikäli, että sen päähenkilö on nainen.

Anna Katarina meni naimisiin laajaan ja tunnettuun Argillander-sukuun kuuluvan Johan Argillanderin kanssa, joka oli talonpoikana Kuopion Haminalahden kylässä. Hänen jälkeläistensä kautta tämä kirja on vahvasti myös Argillander-suvun historiaa.

Kirjan hinta on jäsenille 25 euroa ja muille 30. Kirjaa voi tilata sukuyhdistyksen kaupasta tai suoraan yhdistyksen sähköpostilla hoffren.suku@suvut.net.

Hoff-Netille uusi päätoimittaja

Hoffrénien Sukuyhdistyksen jäsenlehti Hoff-Net saa uuden päätoimittajan, Päivi Hopian. Varkautelainen Hopia on ollut yhdistyksen jäsen 2000-luvun alkupuolelta asti ja hän on mukana myös yhdistyksen hallituksessa. Hopia kuuluu Leppävirran ja Kangasniemen sukuhaaroihin.

Entinen päätoimittaja on yhdistyksen puheenjohtaja Eve Vaittinen. Päätoimittaja vaihtuu seuraavassa Hoff-Netin numerossa, joka julkaistaan vuoden 2020 alkupuolella. Hoff-Net ilmestyy yleensä kahdesti vuodessa.